SOCIALA MEDIER

 

VI HJÄLPER ER ATT SYNAS

OAVSETT VILKEN PLATTFORM SOM PASSAR ER

 

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

SMM, VÅR ABSOLUT POPULÄRASTE TJÄNST

Slipp oroa er för vad, hur och när ni ska ladda upp på era sociala medier! Vi tar fram content, publicerar inlägg och svarar på era kommentarer. SMM är med andra ord en helhetsservice som låter er ha möjligheten att lägga fokus på det ni är bäst på istället. Vi på Social M har lång erfarenhet av SMM och vet vad som funkar för att skapa närvaro, bygga community samt sätta ihop effektiva annonser som ger resultat.

Pris från: 1 590kr / mån

 
 
 
 
 
Sociala medier strategi

STRATEGISK SOME-PLAN

FÅ HJÄLP ATT SÄTTA EN STRATEGI

Får ni inte den utdelningen på de resurser ni lägger ner på Social Medier idag? Vi kan hjälpa er att se över hur ni har jobbat tidigare och utefter det sätta upp en hållbar och kostnadseffektiv SoMe-Strategi. Vi tittar på fördelningen av resurser på olika plattformar, ser över möjligheterna för influencer marketing, annonsoptimering och community-byggande aktiviteter. 

 

WEBSHOP PÅ SOCIALA MEDIER

INTEGRERA ER WEBSHOP PÅ ERA SOCIALA PLATTFORMAR

Visste ni att ni kan få in hela er produktkatalog på både Instagram och Facebook? Instagram shopping spår många kommer vara en av de absolut viktigaste säljkanalerna för vissa branscher, vi kan hjälpa er att vara en av de första på bollen!  Boka ett möte så kan vi se om Instagram shopping kan vara något ör ert företag!

Webshop sociala medier
 

ANALYS AV SOCIALA MEDIER

SLUTA PUBLICERA I BLINDO, TA REDA PÅ VAD SOM FUNKAR

Vi hjälper er ta reda på exakt vilka inlägg på era sociala medier som era följare interagerar med, hur besökarna rör sig mellan plattformarna och hemsidan. Vi tar även reda på hur mycket era annonser generar i faktiska affärer, allt för att optimera ens business.  Vi kan hjälpa er sätta rätt analysverktyg och hjälpa er förstå vilka olika KPI:er som kan vara viktiga för er verksamhet att ständigt hålla koll på.