SOCIALA MEDIER

 

VI HJÄLPER ER ATT SYNAS

OAVSETT VILKEN PLATTFORM SOM PASSAR ER

 

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

SMM, VÅR ABSOLUT POPULÄRASTE TJÄNST

Slipp oroa er för vad, hur och när ni ska ladda upp på era sociala medier! Vi tar fram content, publicerar inlägg och svarar på era kommentarer. SMM är med andra ord en helhetsservice som låter er ha möjligheten att lägga fokus på det ni är bäst på istället. Vi på Social M har lång erfarenhet av SMM och vet vad som funkar för att skapa närvaro, bygga community samt sätta ihop effektiva annonser som ger resultat.

Pris från: 1 290kr / mån

 
 
 
 
 
Sociala medier strategi

STRATEGISK SM-PLAN

FÅ HJÄLP ATT SÄTTA EN STRATEGI

Vill ni inte lämna över hanteringen av era sociala medier helt och hållet? Vi hjälper till där det behövs och kan bland annat sätta upp en plan med tydliga riktlinjer kring hur ni ska tänka och jobba med sociala medier på det sätt som är optimalt för just ert företag.

 

INTEGRERA ER WEBSHOP PÅ ERA SOCIALA PLATTFORMAR

Visste ni att ni kan få in hela er produktkatalog på både Instagram och Facebook? Instagram shopping spår många kommer vara en av de absolut viktigaste säljkanalerna för vissa branscher, vi kan hjälpa er att vara en av de första på bollen!  Boka ett möte så kan vi se om Instagram shopping kan vara något ör ert företag!

Webshop sociala medier
 

WEBSHOP PÅ SOCIALA MEDIER

ANALYS AV SOCIALA MEDIER

SLUTA PUBLICERA I BLINDO, TA REDA PÅ VAD SOM FUNKAR

Vi hjälper er ta reda på exakt vilka inlägg på era sociala medier som era följare interagerar med. Vi tar även reda på hur mycket era annonser generar i faktiska affärer. 

Allt detta genom att introducera lämpliga KPI:er samt kontinuerligt följa upp dessa.

 
 

Social M

+46 40 - 40 25 50

info@SocialM.se

Mårtenstorget 10, 223 51 Lund

  • Facebook knapp
  • Instagram Knapp
  • Linkedin knapp

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

för att ta del av nyheter och rabatter