top of page
Sociala Medier

SOCIALA MEDIER

 

VI HJÄLPER ER ATT SYNAS

OAVSETT VILKEN PLATTFORM SOM PASSAR ER

SMM

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

SMM, VÅR ABSOLUT POPULÄRASTE TJÄNST

Slipp oroa er för vad, hur och när ni ska ladda upp på era sociala medier! Vi tar fram content, publicerar inlägg och svarar på era kommentarer. SMM är med andra ord en helhetsservice som låter er ha möjligheten att lägga fokus på det ni är bäst på istället. Vi på Social M har lång erfarenhet av SMM och vet vad som funkar för att skapa närvaro, bygga community samt sätta ihop effektiva annonser som ger resultat.

Pris från: 1 590kr / mån

 
 
 
 
social media management
Image by Mateus Campos Felipe

INFLUENCER MARKETING

VILL NI SAMARBETA MED INFLUENCERS MEN VET INTE VEM NI SKA KONTAKTA? VI HJÄLPER ER!

Att göra samarbeten med influencers är just nu en av de absolut hetaste marknadsföringskanalerna, men att veta vilken influencer man ska jobba med är inte alltid det lättaste! Med våra analysverktyg hjälper vi er att hitta rätt influencer med följare som verkligen matchar er målgrupp. Vi tar reda på allt om influencerns följare, allt från ålder, kön till vilka städer dom bor i och vad dom har för intressen! Boka in ett kostnadsfritt möte med oss, så hjälper vi er framåt!

INFLUENCERMATCHNING
STRATEGISK SOME PLAN

STRATEGISK SOME-PLAN

FÅ HJÄLP ATT SÄTTA EN STRATEGI

Får ni inte den utdelningen på de resurser ni lägger ner på Social Medier idag? Vi kan hjälpa er att se över hur ni har jobbat tidigare och utefter det sätta upp en hållbar och kostnadseffektiv SoMe-Strategi. Vi tittar på fördelningen av resurser på olika plattformar, ser över möjligheterna för influencer marketing, annonsoptimering och community-byggande aktiviteter. 

Sociala medier strategi
WEBSHOP PÅ SOME
Webshop sociala medier

WEBSHOP PÅ SOCIALA MEDIER

INTEGRERA ER WEBSHOP PÅ ERA SOCIALA PLATTFORMAR

Visste ni att ni kan få in hela er produktkatalog på både Instagram och Facebook? Instagram shopping spår många kommer vara en av de absolut viktigaste säljkanalerna för vissa branscher, vi kan hjälpa er att vara en av de första på bollen!  Boka ett möte så kan vi se om Instagram shopping kan vara något för ert företag!

SOCIALA MEDIE ANALYS

ANALYS AV SOCIALA MEDIER

SLUTA PUBLICERA I BLINDO, TA REDA PÅ VAD SOM FUNKAR

Vi hjälper er ta reda på exakt vilka inlägg på era sociala medier som era följare interagerar med, hur besökarna rör sig mellan plattformarna och hemsidan. Vi tar även reda på hur mycket era annonser generar i faktiska affärer, allt för att optimera ens business.  Vi kan hjälpa er sätta rätt analysverktyg och hjälpa er förstå vilka olika KPI:er som kan vara viktiga för er verksamhet att ständigt hålla koll på. 

 
Analys av Sociala Medier
bottom of page