top of page
GRAFISKA PRODUKTER

GRAFISKA PRODUKTER

 

ALLT NI BEHÖVER FÖR EN KOMPLETT GRAFISK PROFIL

LOGGA

LOGGA & VARUMÄRKE

 
 
 

ETT FÖRSTA INTRYCK KAN VARA VIKTIGARE ÄN MAN TROR

Att ha ett genomtänkt varumärke låter kanske självklart för många, men vi ser ofta företag som inte lagt tid på exempelvis logga, då man är så ivrig att komma ut och lansera sitt nya företag. Loggan är dock något företaget antagligen alltid kommer bära med sig. 

Vi hjälper er i skapandeprocessen kring ert varumärke och logga.

 
Logotypdesigner på jobbet
REKLAMBLAD
Affisch

REKLAMBLAD & BROSCHYRER

 

KOMBINERA DIGITAL OCH FYSISK MARKNADSFÖRING

Idag pratar man mycket om digital marknadsföring och vikten av att satsa på sociala medier. Det många missar är vikten av vad som inom marknadsföringen kallas multichannel-marketing. Med andra ord, vikten av att kombinera fysisk och digital marknadsföring för att synas på olika kanaler och plattformar. 

Vi samarbetar med professionella tryckerier och kan hjälpa er att ta fram en snygg och effektiv design; från idé till färdigtryckt produkt.

 
THUMBNAIL

BRAND BOOK

 
 

EN BRAND BOOK ÄR A&O FÖR ETT STARKT VARUMÄRKE

En brand book är som en visuell guide med riktlinjer för hur man bör använda företagets varumärke och logga, vilket typsnitt man ska använda, färgkoder etc. Allt för att undvika att företaget ska ha ett spretigt varumärke utåt. Vi kan hjälpa er att skapa en brand book för att konkretisera ert varumärke och sätta riktlinjer kring hur varumärket ska användas. 

Image by Jess Bailey
Visitkort Design

VISITKORT

 

SNYGGA & MINNESVÄRDA VISITKORT ÄR EN INVESTERING

Vi gjorde en undersökning bland alla våra kunder, nätverkskollegor och samarbetspartners för att gå till botten med om visitkort håller på att dö ut eller inte. Resultatet av undersökningen visade att en majoritet fortfarande föredrar fysiska visitkort, bland annat på grund av att våra mejlboxar och kontaktlistor i dagsläget svämmar över av mängder med information. 
Vi kan hjälpa er att designa professionella visitkort som folk inte glömmer! Kontakta oss för att ta reda på mer.

BRAND BOOK

THUMBNAIL

 

EN PROFFSIG THUMBNAIL = FLER VISNINGAR

Vad är då en thumbnail? En thumbnail, även kallat miniatyrbild, är en omslagsbild som man har för sina videor på sociala medier. En bra thumbnail skapar intresse för er video och får fler att bli nyfikna på att titta. Vi kan både hjälpa er med att ta fram en mall som ni själva kan redigera i framtiden men även att löpande skapa nya thumbnails för era videos. Kontakta oss för att ta reda på mer. 

Image by Austin Distel
VISITKORT
bottom of page