top of page

NY HEMSIDA?

EN SNYGG HEMSIDA BEHÖVER INTE ALLTID VARA DYR

HEMSIDA

PROFESSIONELL HEMSIDA

 
 

EN BRA HEMSIDA ÄR VIKTIGARE ÄN MAN TROR

 

Att ha en professionell hemsida måste nödvändigtvis inte vara dyrt.
Vi har utformat ett sätt att ta fram professionella och effektiva hemsidor genom standardiserade mallar för varje branch. På så sätt kan vi hålla ner utvecklingskostnaden för varje hemsida och istället fokusera på att sätta ert varumärkes personliga prägel på hemsidan.

Vi erbjuder hemsidor från 3990kr. Kontakta oss för ytterligare information.

 
Bild2.jpeg
WEBSHOP
shopping-5200288_1920_edited.jpg

WEBSHOP PÅ HEMSIDAN

 

ÖKA ER FÖRSÄLJNING PÅ NÄTET

 
 

Vill ni nå ut med er produkt till fler? 
Vi hjälper er att integrera en snygg och smidig webshop på er hemsida.  Shopen kommer att vara lätthanterlig även för er som företag, så att ni enkelt kan lägga in nya produkter med bilder, beskrivningar, utföranden, storlekar etc. Ni kommer även kunna skapa kampanjer med specifika rabattkoder på ett smidigt sätt. 

BOKNINGSVERKTYG

BOKNINGSVERKTYG

SPARA TID GENOM ETT AUTOMATISERAT BOKNINGSSYSTEM

 
 

Att ha ett digitalt bokningsverktyg på er hemsida kommer inte bara att spara in en massa tid utan även öka er försäljning. Idag förväntar sig kunder möjligheten att kunna lägga en bokning direkt på hemsidan istället för att behöva mejla eller ringa. Vi erbjuder bokningsverktyg både för tjänster/behandlingar samt för uthyrning av bostäder och hotell.

apple-1867752_1920.jpg
HEMSIDEANALYS
Dator med Graph
ANALYS AV HEMSIDA
 

SE HUR ERA KUNDER RÖR SIG PÅ HEMSIDAN

 
 

Att ha en hemsida är viktigt, men att ha koll på vilka som besöker er hemsida och hur besökarna rör sig på er webbplats är ännu viktigare! ​

Våra konsulter kan hjälpa er att sätta upp analysverktyg så att ni kan se vem som är inne på er hemsida. Surfar dom från en dator eller telefon? Hur hittade dom dit, via sociala medier eller genom en googlesökning? Vilket kön, ålder och geografisk utgångsplats har era besökare? Detta är några av många frågor ni kan få besvarade med våra verktyg.

 
ANDRA HEMSIDEFUNKTIONER

ANDRA HEMSIDEFUNKTIONER

BARA ERA DRÖMMAR KAN SÄTTA STOPP FÖR ER HEMSIDA

 

Det finns tusentals olika hemside-funktioner och plug-ins . Allt från blogg-och gästboksfunktioner till intresseanmälningssystem och implementering av era sociala medier. Vi gör alltid vårt yttersta för att kunna förverkliga era drömmar på er nya hemsida!

bottom of page