top of page

LETS GET SOcial

Instagram

HJÄLP MED SOCIALA MEDIER?

SKAPA DIGITAL NÄRVARO OCH FÅ MER TID TILL ANNAT

Finns det inte tid, lust eller kunskap att ta hand om ert företags sociala medier? 

Kanske har ni kommit igång med sociala medier men får inte det resultatet ni önskar?
Vi på Social M är experter på sociala medier och kan hjälpa er med allt från att sätta upp en hållbar strategi för era sociala kanaler till fullservice-lösningar där ni kan outsourca era sociala medier till oss. 

 

För en outsourcad lösning kan vi bland annat skapa och publicera ny content, svara på kommentarer och DM's, bygga community och skapa annonser. Vi hjälper även till med analys av de olika sociala kanalerna. På så sätt kan vi optimera hur vi kan driva mer trafik till hemsidan, stärka varumärket online och öka konverteringarna. Analysen hjälper oss få en förståelse för vad som funkar bra och mindre bra.

Fästpunkt 1

NY HEMSIDA

 

KAN EN PROFFESSIONELL HEMSIDA OCKSÅ VARA BILLIG?

Vi tycker det!

Att skapa en likadan hemsida som den du surfar på just nu kostar hos oss bara några få tusenlappar, istället för tio tusentals kronor som det vanligtvis kostar!

Men hur kan vi hålla så låga priser på hemsidor? Vi har skapat våra egna mallar som vi använder när vi bygger hemsidor, vilket sparar oss mycket tid gentemot om vi skulle bygga varje hemsida från grunden.

Våra hemsidor är mobilanpassade med möjlighet att koppla på bokningsverktyg, webshop, blogg och många andra spännande funktioner man kan tänkas vilja ha.

Vi bygger alla våra hemsidor hållbart och långsiktigt med hjälp av en användarvänlig plattform. Detta så att du i framtiden ska kunna redigera texter och bilder själv.

SOCIALA MEDIER. VI HJÄLPER ER ATT SYNAS OAVSETT VILKEN PLATTFORM SOM PASSAR ER

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT: SMM, VÅR ABSOLUT POPULÄRASTE TJÄNST. Slipp oroa er för vad, hur och när ni ska ladda upp på era sociala medier! Vi tar fram content, publicerar inlägg och svarar på era kommentarer. SMM är med andra ord en helhetsservice som låter er ha möjligheten att lägga fokus på det ni är bäst på istället. Vi på Social M har lång erfarenhet av SMM och vet vad som funkar för att skapa närvaro, bygga community samt sätta ihop effektiva annonser som ger resultat. Pris från: 1 290kr / mån

Sociala medier strategi. STRATEGISK SM-PLAN: FÅ HJÄLP ATT SÄTTA EN STRATEGI. Vill ni inte lämna över hanteringen av era sociala medier helt och hållet? Vi hjälper till där det behövs och kan bland annat sätta upp en plan med tydliga riktlinjer kring hur ni ska tänka och jobba med sociala medier på det sätt som är optimalt för just ert företag.

INTEGRERA ER WEBSHOP PÅ ERA SOCIALA PLATTFORMAR

Visste ni att ni kan få in hela er produktkatalog på både Instagram och Facebook? Instagram shopping spår många kommer vara en av de absolut viktigaste säljkanalerna för vissa branscher, vi kan hjälpa er att vara en av de första på bollen!  Boka ett möte så kan vi se om Instagram shopping kan vara något ör ert företag!

Webshop sociala medier. WEBSHOP PÅ SOCIALA MEDIER. ANALYS AV SOCIALA MEDIER. SLUTA PUBLICERA I BLINDO, TA REDA PÅ VAD SOM FUNKAR

Vi hjälper er ta reda på exakt vilka inlägg på era sociala medier som era följare interagerar med. Vi tar även reda på hur mycket era annonser generar i faktiska affärer.  Allt detta genom att introducera lämpliga KPI:er samt kontinuerligt följa upp dessa.

Instagram Social M
Grafisk produkter
Logga HSA
Hemsida Social M
Logga LCK
Instagram Social M
logga DF
Logga ST Consulting
Sociala Medier Social M
Logga BF

GRAFISKA PRODUKTER

BEHÖVER DU EN NY LOGGA ELLER ANDRA GRAFISKA PRODUKTER?

Behöver du en ny logga? Eller kanske snygga visitkort och broschyrer?

Vi har grafiska formgivare som kan ge ert marknadsföringsmaterial ett lyft! Läs mer om hur vi kan hjälpa er!

Hjälp med Sociala medier?
bottom of page